Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Belváros, Fő tér

  • Ügylet típusa: bérbeadó
  • Ingatlan kódja: Ü9461539
  • Ingatlan típus: üzlethelyiség
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Városrész: Belváros, Fő tér
  • Építési mód: hagyományos
  • Fűtési mód: egyedi, gáz központi fűtés
  • Közmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz
  • Ingatlan alapterület: 126 nm
  • Akciós ár: 1,00- Ft/hó
Érdeklődés

Összefoglaló ajánlat:

Szombathely Megyei Jogú Város -Vas Megye székhelye- belvárosának egyik legforgalmasabb helyén a Fő téren, azonnali nyitással bérbe vehető 126 m2-es, folyamatosan üzemelt üzletemet ajánlom tisztelettel Önnek/Önöknek, a vállalkozásának, vállalkozásuknak további növekedése, ismertsége és gazdasági eredményességének növelése érdekében.
Szombathely belvárosában, a Fő térre nyíló, galériás belmagasságú -amely a kiajánlási fotón is látható-, azonnal nyitható állapotban lévő üzletem, hosszú évek folyamatos üzemelése után vált újra bérelhetővé.

A Fő térre néző hatalmas panorámás kirakatokkal rendelkező, az OTP Bank, az Okmányiroda, a Városháza és a Fő téri üzletsorok között elhelyezkedő, teljes felszereltséggel -többek között teljes mechanikai és elektronikai berendezésekkel együtt- rendelkezik e bérelhető üzletem.

Az üzlethelyiség energiatakarékos világító rendszerekkel, hűtő-fűtő klímával, telefonnal, Internettel, ingyenes Wi-Fi-vel, teljes mechanikai és elektronikai biztonsági rendszerrel ellátott, a MABISZ legszigorúbb előírásainak megfelelően van kialakítva.

Az üzletben kialakított mechanikai és elektronikai felszereltség bármilyen profillal rendelkező üzlet számára, - amennyiben az szükséges- használható, ami a bérleti díj nagyságát nem befolyásolja, azt nem növeli meg, mivel a bérleti díj a két üzleti fél megegyezésén alapszik.
Az üzlet hátsó gazdasági bejárata közvetlenül hatalmas parkolókra nyílik, amelyek normál díjas parkolási díjúak, nem aranyövezeti kiemelt díjzónába tartoznak.
A kialakítandó profil belső üzleti terének bővítéséhez az üzlethelyiség előtt lévő Fő téri terület igénybevételére -kitelepülésre- van lehetőség.
Új üzlet, vagy akár üzletház nyitásához a pályázatok széles köréből választható üzleti berendezésekre is, de bármilyen más, az új -bérelt- üzlet nyitásához jellemző pályázati lehetőségek ismertek és igényelhetők. 
A pályázatokhoz kért bérleti időtartam az adott szerződés keretein belül természetesen részemről garantált, a kívánt feltételeknek megfelelően közösen alakítható.
Vas Megye székhelyén, Szombathely egyik legforgalmasabb helyén lévő üzlethelyiségemet közepes bérleti díjjal ajánlom, amely a Fő téren kialakult árak viszonylatában a Bérbevevő részére nagyon kedvező.

Kérem, fogadja megértéssel, hogy a nyilvánosság mellőzésével, sem e-mailben, sem telefonon bizalmas, majdani szerződésben részletesen szereplő adatokat, így a bérleti díjra vonatkozó információt nem közlöm, azok a személyes megbeszélésünk fontos elemei.

Amennyiben az üzletem bérbevételi lehetősége felkeltette szíves figyelmét, figyelmüket, úgy személyes felkeresés esetén részletes megbeszéléssel, az üzlethelyiség helyszíni bemutatásával szeretnénk megkönnyíteni az Ön, Önök cégének bérbevételi döntését. 

Szíves megkeresésük esetén az alábbi elérhetőségeken történő időpont egyeztetést követően – személyesen, készséggel állok rendelkezésükre:

Európa Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Iroda
9700 Szombathely, Fő tér - Belsikátor 3.
Mobil tel.: +36/30/373-3373

Megjegyzés:

Az üzleti kiajánlást követő érdeklődés után csak személyes helyszíni megbeszélés lehetséges az üzlet tulajdonosával, és egyúttal a bemutatása is megtörténik az üzletnek, és annak felszereltségének.

A bérleti szerződés megkötésének egyik feltétele a 3 havi letét (kaució). A szerződés határozott idejű, öt éves vagy annál hosszabb időtartamra szólóan lehetséges.

Szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozók megkeresését várjuk!


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!