Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Belváros, Fő tér - Belsikátor 3.

  • Ügylet típusa: bérbeadó
  • Ingatlan kódja: Ü948579
  • Ingatlan típus: üzlethelyiség
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Városrész: Belváros, Fő tér - Belsikátor 3.
  • Építési mód: hagyományos
  • Alapozás: sávos
  • Falszerkezet: tégla
  • Héjalás: cserép
  • Fűtési mód: egyedi, gáz központi fűtés
  • Közmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz
  • Ingatlan alapterület: 30 nm
  • Bérleti díj: 1,00- Ft/hó + ÁFA
Érdeklődés

Helyiségek:

Üzlettér, kézmosó, WC, udvari kirakat és passzázs használatának lehetősége.

Komfort:

Összkomfort

Állapot:

Közvetlenül a felújítás után, új.

Felszereltség:

Vezetékes telefon, számítógép- Internet, UPC kábel TV és rádió lehetőség.

Gázközponti fűtéssel, vízzel, csatornával, 32 Amperes ipari árammal, nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma lehetőséggel, nagy teljesítményű hangszórókkal ellátott üzlet.


Parkolás:

Kedvezményes, üzleti parkolással közvetlen a nagy parkolóknál.

Értékbefolyásoló tényezők:

Az ország nyugati kapujában,Szombathely Fő terének,az óváros legfontosabb és egyik legforgalmasabb sétálóutcája,az olaszos sikátorok hangulatát idéző BELSIKÁTOR utca.A Fő tér közepébe torkolló utca mindkét oldalán frissen felújított,átépített,minden kereskedelmi,üzleti feltételnek megfelelő helyiségek sora található.Az üzlethelyiség bármely szolgáltató és kereskedelmi profilban történő működtetéshez megfelelő.


Összefoglaló ajánlat:

A 30 m2-es üzlet szolgáltató, kereskedelmi, profil megkötöttség nélkül, az ÁNTSZ feltételeinek mindenben megfelelő.

Vízzel, csatornával, WC-vel, kézmosóval, egyedi gázközponti fűtéssel, 32 Amperes áramellátással, beépített nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma lehetőséggel ellátott.

Az üzlet főbejárata közvetlenül a Belsikátor utcáról nyílik, az üzlet szinte minden ponton világos, napfényes, jó klímájú és alacsony rezsiköltséggel, gazdaságosan üzemeltethető.

Az üzlet külön gazdasági bejárattal ellátott,megközelítése több utcáról is lehetséges.

Vezetékes telefon, számítógép és Internet, UPC kábel Tv és rádióhasználat is lehetséges.


Megjegyzés:

Megtörtént a Belsikátor sétáló utca épületeinek teljes felújítása.Az üzletek külső-és belső kialakítása híven tükrözik a történelmi belváros megújult,modernizált változatát.A belső kialakításoknál ügyeltünk arra tulajdonosként,hogy a legmodernebb,a legkomfortosabb,a leghangulatosabb,a legharmonikusabb üzlethelyiséget,üzlethelyiségeket kínálhassuk Önöknek bérbevételre.Az üzletet bármilyen profilhoz ajánljuk,akár szolgáltatásra, kereskedelemre -iparcikk jellegű profilokba,pl.:márka,műszaki,informatikai,számítástechnikai
üzletnek,divatháznak,pénzváltónak,zálogháznak,ügyfélirodának,oktatási centrumnak,...stb.

Bérbevétel  esetén  áralku   lehetősége   fenn   áll.
Szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozók megkeresését várjuk!Szükséges az üzlet bérbevételéhez: társas vállalkozás esetén (Kft., Bt., Zrt., Nyrt., stb.) 30 napnál nem régebbi cégkivonat,és az aláírási címpéldány,egyéni vállalkozás esetén a vállalkozói igazolvány.

Az üzleti kiajánlást követő érdeklődés után csak személyes helyszíni megbeszélés lehetséges az üzlet tulajdonosával,és egyúttal a bemutatása is megtörténik az üzletnek,és annak felszereltségének.
A havi bérleti díj megállapodása csak személyes megbeszélésen,az üzlet bemutatását követően,a  kialakított üzleti koncepciók egyeztetése után történik meg.

A bérleti szerződés megkötésének egyik feltétele a 3 havi letét (kaució).A szerződés határozott idejű, öt éves vagy annál hosszabb időtartamra szólóan lehetséges.

A feltüntetett irányár nem valós, az csak jelképes, mivel a tulajdonos fenntartja a jogot az ár személyesen történő megegyezésre!


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!