Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Belváros, Fő tér - Belsikátor 3.

  • Ügylet típusa: bérbeadó
  • Ingatlan kódja: Ü946821
  • Ingatlan típus: üzlethelyiség
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Városrész: Belváros, Fő tér - Belsikátor 3.
  • Építési mód: hagyományos
  • Alapozás: sávos
  • Falszerkezet: tégla
  • Héjalás: cserép
  • Fűtési mód: központi, egyedi, gázüzem
  • Közmű: elektromos áram, víz, csatorna, gáz
  • Ingatlan alapterület: 18 nm
  • Bérleti díj: 1,00- Ft/hó
Érdeklődés

Helyiségek:

A teljes üvegfelülettel egyedi bejárati ajtó, nagyméretű kirakattal, ugyancsak nagyméretű üveg-lengő hátsó ajtó teljes felületű üvegkirakattal, egyedi, önálló hirdető, ajtónagyságú üvegfelülettel, 20 cm mélységgel.

Komfort:

Összkomfort

Állapot:

Nyitáskész állapot.

Felszereltség:

Vonalas telefon, számítógép -, Internet lehetőség, UPC kábel TV és rádió. Egyedi gázközponti fűtéssel, vízzel, csatornával, 32 Amperes ipari árammal ellátott, lehetőségként kialakítva tetőtéri klíma.
Az üzlethez tartozó beléptető rendszer, biztonsági céghez beköthető riasztóval, üzemképesen áll rendelkezésre.

Parkolás:

Kedvezményes, üzleti parkolással közvetlen az üzlet mögötti hátsó, gazdasági bejáratánál lévő hatalmas parkolókban.

Értékbefolyásoló tényezők:

Szombathely Fő terének, az ország nyugati kapujának, az óváros egyik legforgalmasabb sétálóutcája, az olaszos sikátorok hangulatát idéző BELSIKÁTOR utca. A Fő tér közepébe betorkolló utca mindkét oldalán korszerűen felújított, átépített, az üzleti feltételeknek mindenben megfelelően kialakított üzlethelyiségek sora található. Az üzlet bármely szolgáltató és kereskedelmi profilban történő működtetéshez alkalmas. Az üzlet eklektikus stílusú, boltíves építészeti kialakítású, a római kori történelmi óváros egyik remeke.

Összefoglaló ajánlat:

Az akciós bérleti díj, Szombathely Óvárosának legforgalmasabb sétálóutcájában lévő 18 m2-es üzletnél biztosíték a bérlőnek és a bérbeadónak a hosszútávú üzleti szerződésen keresztül, az előre kalkulálható gazdálkodásuk kiegyensúlyozottságára. Az üzlet minden ponton világos, napfényes és jó klímájú a hatalmas üvegbejárati ajtó és az egybefüggő üvegkirakat miatt. Az üzlet belső kialakításánál a legmodernebb, a legkomfortosabb, a leghangulatosabb szempontok érvényesültek, a sokféle üzlettípus kialakítása érdekében. Az üzlethelyiség bérbevételének feltétele a szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozás. Hosszútávú bérbevétel esetén ár-alku is lehetséges. Az üzlet bérleti szerződésének megkötéséhez 3 havi letét (kaució) szükséges, a jogszabályban rögzítettek szerint. Az üzlet dekoratív falaiban beépítetten található vezetékes telefon, internet, rádió és TV használatához szükséges kábelek, ezenkívül működőképes, beépített beléptető rendszer, biztonsági céghez beköthető riasztóval, mely az üzlet biztonságának védelmi rendszere. Az üzlet gazdasági bejárata közvetlenül a közös udvarra és nagy parkolókra nyílik, amely közvetlenül lehetőséget ad, ha szükséges az üzlet áruinak ki- és berakása. Az üzlet fenntartási költsége a beépített energiatakarékossági rendszerek miatt a legoptimálisabbra csökkentett. A 18 m2-es üzlet részletes bemutatása a tulajdonos részéről, a személyes érdeklődést követően, a vállalkozóval, a vállalkozással kapcsolatos feltételek egyidejű tisztázásával történik meg. A kiajánlott 1 Ft-os ár, csak jelképes bérleti díj. A bérbe vehető üzlethelyiség érdeklődői számára a tényleges bérleti díjat csak a személyes bemutatáskor van módunkban szíves tudomásukra adni, mivel nem kívánjuk ingatlanszakmai összehasonlító bérleti díjként azt nyilvánosságra hozni az üzlethelyiség bemutatása előtt.

Megjegyzés:

Az üzleti kiajánlást követő érdeklődés után csak személyes helyszíni megbeszélés lehetséges az üzlet tulajdonosával, és egyúttal a bemutatása is megtörténik az üzletnek, és annak felszereltségének.

A bérleti szerződés megkötésének egyik feltétele a 3 havi letét (kaució). A szerződés határozott idejű, öt éves vagy annál hosszabb időtartamra szólóan lehetséges.

Szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozók megkeresését várjuk!


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!